Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zondag 2 september weer ‘Jus in een kuiltje’ bij ’t Trefpunt

GORSSEL – Op zondag 2 september start men in ’t Trefpunt met de tweewekelijkse inloopmaaltijden ‘Aan tafel met jus in een kuiltje’. Hopelijk hebt u genoten van de mooie zomer en verheugt u zich om elkaar weer te treffen. Deze inloopmaaltijd is dan een prima gelegenheid om bekenden te ontmoeten.Vanaf 11.30 uur staat de koffie voor u klaar en vanaf 12.00 uur wordt de soep met aansluitend het buffet van voornamelijk Hollandse gerechten geserveerd. Genietend van een glaasje wijn of een andere consumptie kunt u bijpraten met uw tafelgenoten over vakanties of andere zomerse activiteiten. Ter afsluiting zal er een toetje voor u klaarstaan.

Zoals ook bij de laatste inloopmaaltijd voor de vakantie vermeld, zijn de kosten voor deze gezellige maaltijd € 9,50 p.p. incl. consumptie. Deze gezamenlijke maaltijd is voor iedereen toegankelijk, dus ook voor uw familie, vrienden of buren.

Geïnteresseerd? Dan kunt u zich opgeven bij ’t Trefpunt; tel. 0575-493576 (op werkdagen tussen 9.00 uur en 18.00 uur) of e-mail info@trefpunt-gorssel.nl

De volgende inloopmaaltijd is op 16 september.