Harfsens Zomerspektakel!

HARFSEN – Op zaterdag 8 juli wordt op ‘Ons Plein’ in Harfsen het jaarlijkse Harfsense Zomerspektakel gehouden. Na het succes van vorig jaar wordt er ook weer een Preuverieje gehouden. Vanaf 17.00 uur is iedereen welkom om te proeven van gerechten gemaakt door enthousiaste hobbykoks uit Harfsen en omgeving. Kom proeven en laat u verrassen!Avondprogramma

Na de preuverieje is het tijd voor muziek. Allereerst is het podium voor het bekende ‘Duo Toevallig Harfsens’. Zoals altijd zullen Henk en Cees-Jan er weer een gezellig feestje van maken!

Daarna is het de beurt aan de band ‘Gust’. Gust is simpelweg Rock ‘n Roll! Een vette show zonder poespas is wat de band uniek maakt. De vijf bandleden zijn allemaal vrienden uit de buurtschap ‘Dijkerhoek’ bij Holten. Gust speelt bekende en minder bekende hits, knallend door de speakers! Classic-, dialect- en moderne rock, maar ook meezingers en country… van alles komt voorbij in het repertoire van Gust!

Dit allemaal onder het genot van een drankje, hapje of een lekker broodje. Het is dus zeker de moeite waard om te komen!

 

Aanmelden voor de Preuverieje

Al een aantal Harfsenaren heeft zich aangemeld om een gerecht te gaan maken voor de Harfsense Preuverieje, maar u kunt zich hiervoor nog aanmelden tot 1 juli door het sturen van een mailtje naar harfsenszomerspektakel@hotmail.com met vermelding van het gerecht dat u gaat bereiden.

 

Informatie

Voor meer informatie kunt u bellen met Janneke Zoetbrood, tel. 0573-431963 of Jannie Besselink, tel. 06-15330853 of mailen naar: harfsenszomerspektakel@hotmail.com