Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Activiteiten bij Ontmoetingsplek de Veldhoek

HARFSEN – Op vrijdag 26 april is er weer het ‘Bruin café’ bij Ontmoetingsplek de Veldhoek, Gentiaan 1.Het belooft een gezellige en muzikale middag te worden; deze keer verzorgd door Henk en Arjen. Dit zijn twee amateur muzikanten die elkaar tegen kwamen op familiefeestjes. De hobby muziek maken heeft tot het resultaat geleid dat ze inmiddels met een veelzijdig repertoire op diverse feestjes de muzikale omlijsting verzorgd hebben. Zij brengen muziek van ‘toen’, zoals van de Shadows en Ierse volksnummers aangevuld met repertoire uit de jaren 60, 70 en 80. Zij begeleiden zichzelf op gitaar en mondharmonica terwijl Henk de zang verzorgt.

Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd, er zijn diverse lekkere hapjes en drankjes die door de vrijwilligers worden verstrekt. De kosten voor deze compleet verzorgde middag bedragen € 8,00 per persoon en voor abonnementhouders is dit € 5,00 per persoon.

Het café is geopend vanaf 14.00 uur; de start is om 14.30 uur en het café sluit rond 17.00 uur.

Voor nadere info en/of vervoersproblemen kunt u contact opnemen met Dineke Weijenberg tel. 0573-459329 of Francien van Trierum, e-mail: fvantrierum@live.nl