Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Benefiet High Tea met

een Nepalese twist

HARFSEN – Velen zullen zich de zeer succesvolle Nepalese maaltijd van vorig jaar herinneren. Ook heeft de organisatie hier veel plezier aan beleefd en de Nepalese keuken beter leren kennen.  Het enthousiasme van iedereen bracht hen ertoe dit jaar weer in de keuken te gaan staan voor u. Dit keer wordt het een benefiet High Tea met een Nepalese twist om kinderen in Kathmandu huisvesting en onderwijs te kunnen geven. Alle opbrengsten gaan rechtstreeks naar Kathmandu.

Wanneer:26 april 2015.

Hoe laat: van 14:00 – 17:00 uur.

Waar: Restaurant ’t Proathuus van Camping De Waterjuffer in Harfsen.

Kosten: € 17,50 p.p.

Aanmelden: info@higadoc.com of tel. 0575-521753

Halverwege de middag, tussen het zoet en het hartig, is er een muzikaal intermezzo. Bewapend met emmers, pannen en flessen, geven de dames van vocaal trio Rouxlala u een kijkje in hun muzikale keuken.

Ingrediënten: driestemmige zang, gitaar, evt. aangelengd met wat accordeon, allegaartje aan huishoudelijk gerei, snufje nostalgie , scheutje drama en een toefje ironie.

Rouxlala bestaat uit de drie zangeressen van de voormalige band Mama Roux. De driestemmige zang is meer centraal komen te staan nu de vrouwen hun eigen subtiele begeleiding spelen. Tynke Luske laat horen dat ze niet alleen door het zingen van de hoogste stem, maar ook met gitaarspel de juiste snaar weet te raken. Mieke Rous, de schrijver/componist van de liedjes, neemt de laagste stem voor haar rekening en heeft voor een aantal liedjes haar accordeon uit het stof gehaald. Danielle Kien-Absil bespeelt met haar beminnelijkheid als geen ander het publiek en zal haar best doen om precies op tijd het glas te laten klinken.

Het zou handig zijn voor de catering als u zich op tijd aanmeldt. En…. vol = vol!