Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bijzonder optreden

Shantykoor ‘Op Koers’ bij supermarkt Spar Harfsen

Win één minuut gratis winkelen

win-een-minuut-gratis-winkelen

HARFSEN – Als u zaterdag 15 oktober tussen 11.00 uur en 14.00 uur bij Spar supermarkt in Harfsen boodschappen gaat doen, wordt u getrakteerd op een muzikaal onthaal van het Shantykoor ‘Op Koers’.

‘Op Koers’ bestaat uit 60 mannen die met enthousiasme en veel zangkwaliteit zeemansliedjes voor u zingen. U kent ongetwijfeld liedjes als Ketelbinkie, de Zuiderzeeballade, Daar was laatst een meisje loos en Het kleine café aan de haven.

Shanty’s zijn liederen uit de tijd van de zeilvaart. Ze werden vroeger vooral op de zeilschepen gezongen om het vaak eentonige werk te verlichten. In een bepaald ritme zong een voorzanger een tekst waarna de overige bemanning het refrein meezong. Op die manier ging het hijsen van het anker, het bijzetten van de zeilen of het laden en lossen een stuk plezieriger en gemakkelijker.

 

Loterij

Kom dus 15 oktober boodschappen doen in Harfsen en geniet van ‘Op Koers’. Doe mee met de loterij. U kunt voor twee euro een lot kopen en er zijn twee hoofdprijzen:

– een aubade door het koor op een door u gewenste dag bij u thuis of in uw buurt (maximaal 15 km in de omgeving van Harfsen.)

– één minuut gratis winkelen in de supermarkt.

 

Doel

De opbrengst van deze loterij komt ten goede aan optredens van ‘Op Koers’ in servicecentra, verzorgingshuizen en verpleeghuizen. Daar wordt altijd genoten van de enthousiaste zangers en muzikanten onder de bezielende leiding van dirigent Tijme de Boer. De ouderen in de verpleeg- en zorgcentra zingen de bekende Nederlandse liedjes nog uit volle borst mee en ervaren het optreden van ‘Op Koers’ telkens weer als een vreugdevol gebeuren.

Steun daarom deze actie, koop een lot en wie weet verzorgt het Shantykoor bij u thuis een prachtig optreden of wint u één minuut gratis winkelen.