Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Bijzondere Top2000-kerkdienst in Ons Gebouw

HARFSEN – Op zondag 27 december vindt er een Top2000-kerkdienst plaats in Ons Gebouw, aanvang 10.00 uur. Deze kerkdienst haakt aan bij de traditionele Top 2000 van NPO Radio 2.

Nummers met inhoud

In de Top2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emoties teweeg brengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen. Sommige nummers gaan expliciet over geloof of God, zoals ‘What if God was one of us’, van Joan Osborne. Andere blijken bij nadere beschouwing  te gaan over belangrijke levenservaringen als liefde, dood en troost.

Annette de Boer, Freek Veeneman, Geke Wilgenhof en Henk Enderink geven deze dienst samen vorm. “Wat is er mooier dan in een kerkdienst samen te luisteren naar de mooiste nummers uit de popgeschiedenis?  Daarom wordt er in Ons Gebouw een Top2000-kerkdienst gehouden.”

In de aanloop naar deze dienst kan iedereen, tot 15 december, zijn stem uitbrengen op een geselecteerde lijst via Harfsen.eu

Uiteindelijk wordt hiermee de top 3 van Harfsen samengesteld. Ben jij ook zo benieuwd welke nummers het gehaald hebben en wat het verhaal van de stemmer achter een bepaald nummer is?

Met behulp van videoclips, teksten, live muziek en natuurlijk mooie anekdotes hoopt men er een sfeervolle dienst van te maken. Na afloop is er gelegenheid nog wat te drinken.

De toegang van deze Top2000 kerkdienst is gratis. Wel zal er gecollecteerd worden.

Zie ook: www.mijnkerk.nl/TOP2000 of www.top2000kerkdienst.nl en Harfsen.eu