Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Buitendienst Harfsen – Op pad!

HARFSEN – Op zondag 7 juli, 10.00 uur, houdt de Kerk van Harfsen haar jaarlijkse buitendienst in de tuin van Jan en Riky Klumpenhouwer aan de Emsbroekweg 6.Een dienst vol verrassingen, met een thema dat alles met de zomer te maken heeft. Want Nederlanders zijn zo ongeveer het meest reislustige volk ter wereld en de komende weken trekken er heel wat mensen op uit.

Het wordt een dienst die alles met reizen te maken heeft, allemaal vragen met dubbele bodems. Want het hele leven is een reis, nietwaar?!

Dus: Op pad! Maar waar gaat de reis heen eigenlijk heen en met wie ga je en heb je wel de goede bagage bij je, of moet je soms thuisblijven? Is het nog ver trouwens en hoe is het als je bijna op je bestemming bent?

Er wordt gelezen over het vertrek van aartsvader Abraham, die op reis ging zonder dat hij wist waar hij terecht zou komen. Voor de kinderen is er een beleefpad uitgezet. Men hoopt op een ontspannen en feestelijke dienst voor jong en oud, die muzikaal wordt begeleid door SDG.