Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Café – Restaurant ’t Proathuus klaar voor de zomermaanden!

Café - Restaurant ’t Proathuus

HARFSEN – ’t Proathuus is een café- restaurant waar u gezellig een kopje koffie kunt drinken met gebak uit eigen keuken, genieten van een drankje of een verfrissend ijsje, een lekkere lunch kunt gebruiken of gewoon … lekker uit eten kunt gaan.

Met een nieuwe menukaart, aangepast aan het jaargetijde; met diverse voorgerechten, soepen, maaltijdsalades, vegetarische gerechten, heerlijke vleesgerechten uit de pan of van de grill, diverse vissoorten in de boter gebakken, de befaamde desserts en natuurlijk de dagelijks wisselende dagschotel is gewoon lekker eten vanzelfsprekend.

Ook voor de kinderen is er tijdens uw verblijf voldoende vertier. Met de speeltuin, de dierenweide en het natuurbad met ligweide en zandstrand zullen de kids zich zeker niet vervelen. Indien het weer het toelaat, is het terras voor u geopend.

Ook voor het afhalen van friet en snacks bent u bij ’t Proathuus op het juiste adres. Even een telefoontje en u bestelling is klaar op het moment dat u dit wenst! De menukaart en snackkaart vindt u op www.proathuus-harfsen.nl

Café-Restaurant ’t Proathuus is open van maandag tot en met zondag vanaf 10.00 uur. De keuken is  geopend vanaf 12.00 uur. Dinsdags is de keuken gesloten! Voor bestellingen of reserveringen belt u 0573 820901.

U vindt ’t Proathuus op de Jufferdijk 4 te Harfsen. Berry, Konni en team “t Proathuus” verheugen zich op uw bezoek.