Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

De Veldhoekers spelen

‘De Bloody Mary’

HARFSEN – Op zaterdag 8 en zondag 9 december brengen de Veldhoekers het komische toneelstuk ‘De Bloody Mary’ voor het voetlicht in Dorpshuus Hoeflo.Als kapitein Hein en zijn stuurman Bart hun oude vrachtschip ‘Bloody Mary’ hebben laten ombouwen tot een cruiseschip, denken ze op die manier veel en snel geld te kunnen verdienen. Ze hebben een driedaagse cruise uitgestippeld langs de mooiste plaatsen langs de Middellandse zee. De eerste cruise is volgeboekt. Maar op het laatste moment kruipt er een verstekeling aan boord. Als ze die pas op volle zee ontdekken en horen waarvoor hij op de vlucht is, beseffen ze dat ze geen enkele havenstad meer kunnen aandoen.

Henry Verbeek, die stiekem een snoepreisje maakt met zijn secretaresse, ontdekt dat zijn vrouw ook aan boord is. Geen punt voor € 1000,00 wil Bart haar wel ‘uit de weg’ ruimen.

Dan heb je het pasgetrouwde stel Peter en zijn preutse vrouwtje Evelien, die de bruidssuite hebben gereserveerd en Greta Hoed, een excentrieke kunstschilderes, die zowaar een oogje op kapitein Hein heeft laten vallen.

En als het schip dan ook nog zo lek als een mandje blijkt te zijn, komt de ware aard van sommigen ineens boven water. Consternatie alom!

De voorstelling op zaterdagavond begint om 20.00 uur en op zondagmiddag om 14.30 uur. De zaal is open een half uur voor aanvang.

 

Kaartverkoop

Op vrijdagavond 23 november van 19.00 tot 20.00 uur is er voorverkoop van kaartjes in Dorpshuus Hoeflo.