Dierenbingo bij ontmoetingsplek de Veldhoek in Harfsen

HARFSEN – Na een gezellige Herfstbingo, gesponsord door Spar Vrielink en Ger en Elly Vos bloemen en planten, is het tijd voor de dierenbingo.Deze zal plaatsvinden op 3 oktober en begint om 14.00 uur. Alles staat in het teken van de aankomende dierendag en ook de prijzen zullen daar op aangepast worden. De zaal is geopend om 13.30 uur. De koffie en thee zullen klaarstaan, hiervoor betaalt u € 1,00 per kopje. Leden krijgen de koffie gratis.

Een middag bingo kost u € 2,50 en een extra plankje kost u € 1,00. Leden betalen voor een bingomiddag € 1,50. Ook voor mensen met een beperking is dit bingo zeer toegankelijk. Er zijn ruim voldoende vrijwilligers om u te helpen of te begeleiden.

Om te zorgen dat de zaal van Ontmoetingsplek de Veldhoek kan blijven bestaan is er na afloop van iedere bingo nu een verloting met leuke prijzen. De afgelopen bingo zorgde Vliegtuig Gorssel voor enkel prijsjes en ook Frida Nijenhuis schonk zelfgebakken cakes voor de verloting. Wilt u ook lid worden van de Veldhoek of meer informatie willen over het overige programma van de ontmoetingsplek in Harfsen, kijkt u dan op de website https://www.ontmoetingsplek-de-veldhoek.nl