Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Druk paas-turnweekend

HARFSEN – Tijdens het paasweekend was het druk voor een delegatie van turnsters van SV Harfsen. In Doetinchem werd zaterdag de finale gehouden voor de 4e divisie.

Marlou Okma en Iris Mogezomp hadden zich hier voor weten te plaatsen. Marlou kon haar zenuwen niet helemaal in bedwang houden op het laatste toestel balk, maar turnde verder naar tevredenheid. Iris turnde uitstekend op vloer, maar incasseerde een foutje op balk. Toch wist ze zich te scharen onder de beste zes turnsters die in mei de districtsfinale mogen turnen.

Ook maandag waren Marlou en Iris in de turnhal te vinden. In Deventer werd het SVOD Paaseierentoernooi gehouden.Getooid met paasoren en paaskuikens in de haren haalden de turnsters alles uit de kast. Iris behaalde het goud en liet hier nogmaals zien waarom zij naar de finale gaat. Maar er waren meer medailles die naar SV Harfsen gingen. Er was goud voor Indy Goossen en Arla Mak. En ook ging er goud naar Merel Mogezomp, op de voet gevolgd door Robin Blokland. Het podium werd compleet met Solveij Markvoort op de derde plaats. Bij de pupillen 2 was er goud voor Isabelle Grave en zilver voor Sanne Tuitert, terwijl Emma Brummelman bij de pre-instap zilver behaalde en brons naar Tessa Wardenaar ging bij de instap. Al met al mooie resultaten na een druk weekend.