Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Freerunning in Harfsen

Freerunning

Harfsen – Vanaf 6 maart 2016 biedt afdeling Gymnastiek van Sportvereniging Harfsen iedere zondag lessen in Freerunning aan in Dorpshuus Hoeflo, Hulstweg 6.

Van 10.00 uur tot 11.30 uur voor 7 jaar tot en met 10 jaar, van 11.30 uur tot 13.00 uur voor 10 jaar tot en met 12 jaar en van 13.00 uur tot 14.30 uur voor 13 jaar en ouder. De contributietarieven per kwartaal staan op de website www.gymnastiekharfsen.nl vermeld. Opgave kan door een e-mail te sturen aan info@gymnastiekharfsen.nl met vermelding van naam, adres en geboortedatum.

Freerunning is een spectaculaire sport, waarbij je je zo snel mogelijk verplaatst over en met obstakels. Denk bijvoorbeeld aan muren, daken en railings, op grote hoogte of bijzondere locaties. Door deze sport krijg je als freerunner het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht. Sportvereniging Harfsen biedt een plek voor jongeren om veilig en beheerst te leren freerunnen. Met Indoor Freerunning zijn de muren en toestellen in de zaal de obstakels. De lessen worden gegeven door gekwalificeerde trainers, die weten wat je wel en voor ook niet moet doen.