Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Freerunning in Harfsen

Freerunning in Harfsen

HARFSEN – Vanaf januari 2016 biedt afdeling Gymnastiek van Sportvereniging Harfsen lessen in Freerunning aan in Dorpshuus Hoeflo. Er worden vijf kennismakingslessen aangeboden op zondag 17, 24 en 31 januari, 7 en 14 februari 2016 voor 20 euro per persoon.

Zondag van 10.00 uur tot 11.30 uur voor 7- tot 10-jarigen en van 11.30 uur tot 13.00 uur voor 10 jaar en ouder. Opgave kan door een e-mail te sturen aan info@gymnastiekharfsen.nl met vermelding van naam, adres en geboortedatum. Dorpshuus Hoeflo bevindt zich aan de Hulstweg 6 in Harfsen.

Freerunning is een spectaculaire sport, waarbij je je zo snel mogelijk verplaatst over en met obstakels. Denk bijvoorbeeld aan muren, daken en railings, op grote hoogte of bijzondere locaties. Door deze sport krijg je als freerunner het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht. Sportvereniging Harfsen biedt een plek voor jongeren om veilig en beheerst te leren freerunnen. Met Indoor Freerunning zijn de muren en toestellen in de zaal de obstakels. De lessen worden gegeven door gekwalificeerde trainers, die weten wat je wel en vooral ook niet moet doen.