Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Gezamenlijke Top2000 dienst Harfsen-Laren

HARFSEN – Voor wie het niet weet, elk jaar tussen kerst en het laatste uur van oudejaarsdag wordt op NPO Radio2 de jaarlijkse Top2000 gehouden. Luisteraars hebben hun favoriete lijstje kunnen invullen en al die lijstjes samen maken de Top2000. De Top2000 staat boordevol mooie nummers over liefde, hoop en verdriet. Heel veel nummers blijken prachtig te passen in een kerkdienst.Na het succes van vorig jaar werd besloten om wederom een Top2000-dienst te organiseren. Men vindt dit een mooie hedendaagse manier om samen bezig te zijn met het essentiële in het leven, zoals geloof, God, maar ook liefde, dood en troost. Muziek is emotie en is geloven ook niet emotie?

Dit jaar organiseren de Protestantse Gemeenten Harfsen en Laren samen de Top2000-dienst; er werd besloten om het ene jaar dit te laten plaatsvinden in de kerk in Harfsen en het volgende jaar in Laren. Dit jaar is iedereen welkom in Harfsen.

In deze dienst zal een groot aantal nummers live ten gehore worden gebracht door muzikanten en zangers/zangeressen uit de eigen dorpen. Van deze dienst wil men een mooie muzikale belevenis maken. Want wat kunnen songteksten inspireren. Om maar eens een paar voorbeelden te noemen:

‘Bridge over troubled water’ van Simon and Garfunkel, ‘De bestemming’ van Marco Borsato, ‘Earth song van Michael Jackson’ en ‘People help the people’ van Birdy.

Natuurlijk kan iedereen meestemmen om de Top2000 dienst van Harfsen-Laren samen te stellen. Vanaf woensdag 23 november kun je hiervoor terecht op Harfsen.eu en KerkLaren.nl

Men ziet jou graag vrijdag 30 december om 19.30 uur in Ons Gebouw, Sporkehout 4-6, Harfsen.