Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Grote rommelmarkt Harfsen – Kring van Dorth

HARFSEN – Op zaterdag 7 oktober wordt in en om Dorpshuus Hoeflo voor het tweede achtereenvolgende jaar een grote rommelmarkt gehouden. De rommelmarkt begint om 09.30 uur; ook kunnen vanaf 09.30 uur de veilingstukken bezichtigd worden.Tijdens de rommelmarkt is er van alles te koop zoals kleine huishoudelijke artikelen, boeken, speelgoed, meubelen, elektra, gereedschappen enzovoort.

Er worden ook weer overheerlijke oliebollen en warme wafels verkocht. Tevens is er gedacht aan de kinderen en hiervoor is ook volop vertier met o.a. een springkussen. Daarnaast kunt u in de grote tent of in de foyer genieten van live muziek onder het genot van een hapje en een drankje en zal het Rad van Fortuin menig rondje draaien.

De veiling begint ’s middags om 12.00 uur. Onder toeziend oog van de heer Siebelink van Notariskantoor Tap en Van Hoff zal afslager Ep Valkeman alle artikelen aan de man/vrouw proberen te brengen.

‘s Avonds vanaf 21.00 uur zal de band ‘De Weekendkrachten’ een spectaculair optreden verzorgen in de kantine van Dorpshuus Hoeflo. De toegang voor deze avond is uiteraard ook gratis!

De opbrengst van de rommelmarkt komt geheel ten goede aan de volgende plaatselijke verenigingen:

– Fietsvierdaagse Harfsen.

– Sportvereniging Harfsen, afdelingen Gymnastiek, Voetbal en Tennis.

– Dorpshuus Hoeflo.

– Accordeonvereniging VIOS.

– Muziekvereniging Soli Deo Gloria / Toneelvereniging de Veldhoekers.

– Coöperatieve Uitvaart Vereniging Harfsen U.A.

– Plaatselijk belang Harfsen-Kring van Dorth.

– Stichting Ontmoetingsplek De Veldhoek.

– Stichting In en Om Harfsen

De rommelmarktcommissie hoopt u te mogen begroeten op zaterdag 7 oktober in Dorpshuus Hoeflo, Hulstweg 4-6. Gratis toegang en gratis parkeren.