Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Grote rommelmarkt Harfsen / Kring van Dorth

HARFSEN – Zaterdag 1 oktober 2016 is er in Dorpshuus Hoeflo de grote rommelmarkt en veiling voor verenigingen in Harfsen/ Kring van Dorth.De opbrengst komt volledig ten goede aan de volgende plaatselijke verenigingen:

SV Harfsen afd. voetbal, Fietsvierdaagse Harfsen, Stichting Jong Harfsens Feest Team, Muziekvereniging Soli Deo Gloria, Coöperatieve uitvaart vereniging Harfsen U.A., Plaatselijk belang Harfsen / Kring van Dorth, IJsbaanvereniging Harfsen en SV Harfsen afd. tennis.

De rommelmarkt begint om 09.30 uur; ook kunnen vanaf 09.30 uur de veilingstukken bezichtigd worden. Tijdens de rommelmarkt is er van alles te koop zoals kleine huishoudelijke artikelen, boeken, speelgoed, meubelen, elektra, gereedschappen, enzovoort.

De afdeling Harfsen van de Vrouwen van Nu hebben diverse lekkere producten gebakken. En verkopen tevens overheerlijke oliebollen. Tevens is er gedacht aan de kinderen en hiervoor is ook volop vertier met o.a. een springkussen. Daarnaast kunt u in de grote tent of in de foyer genieten van live muziek onder het genot van een hapje en een drankje en het rad van fortuin zal menig rondje draaien.

De veiling begint ’s middags om 14.00 uur. Onder toezicht van notaris Smook uit Eefde zal afslager Tonnie Verwoerd alle artikelen aan de man/vrouw proberen te brengen. Na afloop van de veiling worden door notaris Smook de loten getrokken voor de grote verloting.

Vanaf 21.00 uur avonds zal het duo Toevallig Harfsen een optreden verzorgen in de kantine van Hoeflo ook hier bent u van harte welkom.

Gratis toegang en gratis parkeren Locatie: Dorpshuus Hoeflo, Hulstweg 4-6 Harfsen.

De rommelmarktcommissie hoopt u te mogen begroeten op zaterdag 1 oktober.