Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Grote rommelmarkt Harfsen / Kring van Dorth op 6 oktober 2018

HARFSEN / KRING VAN DORTH – Zaterdag 6 oktober 2018 vindt de 3e editie van de grote rommelmarkt Harfsen / Kring van Dorth plaats in Dorpshuus Hoeflo in Harfsen.Onderstaand de inzamelmomenten van goederen t.b.v. voor de verkoop van 2018:

zaterdag 21 april, zaterdag 26 mei, zaterdag 30 juni, zaterdag 1, 15, 22 en 29 september/

Er kunnen op deze data tussen 10.00 – 12.00 uur goederen worden gebracht naar de opslag aan de Lochemseweg 142 te Harfsen. Op de website kunt u lezen welke spullen er kunnen worden ingeleverd.

Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om de goederen te komen brengen (bijvoorbeeld om gezondheidsredenen), dan komt men de spullen graag bij u ophalen. Dit geldt ook indien u verhuist of een huis moet ontruimen. Neemt u in dit geval contact op met Jenny van Kessel, tel. 06-44033734 of Ronald Westendorp, tel. 06-23926061.

 

Financiële steun aan andere verenigingen/organisaties

De grote rommelmarkt Harfsen / Kring van Dorth wil verschillende verenigingen en organisaties in Harfsen / Kring van Dorth vanuit de opbrengst financieel ondersteunen met een gift om hun doelen waar te kunnen maken.

U kunt hiervoor een aanvraag indienen, waarin u uw motivatie en eventuele indicatie van de kosten voorlegt. (Het aanvraagformulier en de nadere spelregels zijn te vinden op de website http://rommelmarkt-harfsen-kring-van-dorth.jouwweb.nl/

Uw aanvraag zal beoordeeld worden door de Rommelmarktcommissie Dorpshuus Hoeflo om te kijken of u een bijdrage kunt verwachten. Wilt u een aanvraag doen om bijvoorbeeld uw activiteit of clubhuis een extra impuls te geven? Dien dan voor 15 juni 2018 uw aanvraag in bij Rommelmarktcommissie in via e-mail Rommelmarkt_Harfsen_KringvanDorth@outlook.com