Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Grote rommelmarkt Harfsen / Kring van Dorth op 6 oktober 2018

HARFSEN / KRING VAN DORTH – Zaterdag 6 oktober 2018 vindt de 3e editie van de grote rommelmarkt Harfsen / Kring van Dorth plaats in Dorpshuus Hoeflo in Harfsen.Onderstaand de inzamelmomenten van goederen t.b.v. voor de verkoop van 2018:

zaterdag 21 april, zaterdag 26 mei, zaterdag 30 juni, zaterdag 1, 15, 22 en 29 september/

Er kunnen op deze data tussen 10.00 – 12.00 uur goederen worden gebracht naar de opslag aan de Lochemseweg 142 te Harfsen. Op de website kunt u lezen welke spullen er kunnen worden ingeleverd.

Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om de goederen te komen brengen (bijvoorbeeld om gezondheidsredenen), dan komt men de spullen graag bij u ophalen. Dit geldt ook indien u verhuist of een huis moet ontruimen. Neemt u in dit geval contact op met Jenny van Kessel, tel. 06-44033734 of Ronald Westendorp, tel. 06-23926061.

 

Financiële steun aan andere verenigingen/organisaties

De grote rommelmarkt Harfsen / Kring van Dorth wil verschillende verenigingen en organisaties in Harfsen / Kring van Dorth vanuit de opbrengst financieel ondersteunen met een gift om hun doelen waar te kunnen maken.

U kunt hiervoor een aanvraag indienen, waarin u uw motivatie en eventuele indicatie van de kosten voorlegt. (Het aanvraagformulier en de nadere spelregels zijn te vinden op de website http://rommelmarkt-harfsen-kring-van-dorth.jouwweb.nl/

Uw aanvraag zal beoordeeld worden door de Rommelmarktcommissie Dorpshuus Hoeflo om te kijken of u een bijdrage kunt verwachten. Wilt u een aanvraag doen om bijvoorbeeld uw activiteit of clubhuis een extra impuls te geven? Dien dan voor 15 juni 2018 uw aanvraag in bij Rommelmarktcommissie in via e-mail Rommelmarkt_Harfsen_KringvanDorth@outlook.com