Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Gym voor de kleintjes bij

S.V. Harfsen

Ouder & Kindgym voor 1,5 tot 4 jaar

HARFSEN – Ouder & Kindgym is iedere donderdag van 09.00 tot 09.45 uur bij afdeling Gymnastiek van Sportvereniging Harfsen. De kinderen krijgen spelenderwijs wisselende bewegingssituaties aangeboden, waardoor ze geprikkeld worden om te bewegen: klimmen, klauteren, balanceren, hangen, springen en rollen. Bewegingen die de motorische ontwikkeling stimuleren.In de ontmoeting met andere kinderen leert de peuter hoe je rekening met elkaar moet houden en dat je op je beurt moet wachten. Samen bewegen zal het contact tussen jou en jouw kind alleen maar verstevigen en het kind meer zelfvertrouwen geven. Doe samen met je peuter ook gezellig mee!

 

Kleutergym basisschool groep 1 en 2

Kleutergym is elke donderdag van 16.00 tot 16.45 uur. De les wordt gestart met een kort spel. Vervolgens gaan de kleuters lekker klimmen en klauteren in een toestelbaan van verschillende toestellen en af en toe op de tumblingbaan springen en rennen. De gymles wordt beëindigd met een leuk tikspel.

Ga je bijna naar groep 1 of zit je al in groep 1 of 2 en heb je zin om mee te doen? Kom dan met je gympen naar Dorpshuus Hoeflo!

Beide lessen worden verzorgd door Janny Wilgenhof en vinden plaats in Dorpshuus Hoeflo, Hulstweg 4-6 in Harfsen.

Om te kijken of je het leuk vindt, kun je twee lessen vrijblijvend meedoen. Neem s.v.p. wel van te voren contact op om door te geven dat je komt. Mail naar info@gymnastiekharfsen.nl met vermelding van naam, adres en geboortedatum.