Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Halloweenbingo 17 oktober bij de Veldhoek

HARFSEN – Op donderdag 17 oktober zal er weer een bijzondere bingo gehouden worden bij ontmoetingsplek de Veldhoek in Harfsen.Deze bingomiddag zal in het teken staan van Halloween. Na afloop van de bingo is er de mogelijkheid om samen een heksendrankje te drinken en een typisch Halloweenhapje te nuttigen. Voor een bingo middag betaalt u € 2,50 Leden betalen voor de bingo middag € 1,50. De prijs voor een kop koffie of thee bedraagt € 1,00. Leden krijgen koffie of thee gratis aangeboden. Ook is er na iedere bingomiddag nog een verloting met leuke prijzen.

Mevrouw Dijkerman stelde de afgelopen bingo nog wat leuke prijzen beschikbaar voor de verloting. De gehele opbrengst hiervan komt ten goede aan de Veldhoek (huiskamer). Loten bedragen € 0,50 per stuk. Spar Vrielink en Ger en Elly Vos bloemen en planten boden attenties aan voor de dierendagbingo van 3 oktober.

Indien u niet goed kunt zien of horen, dan kunt u toch gezellig aansluiten; er zullen weer voldoende vrijwilligers zijn om u bij te kunnen staan.