Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Harfsens duo

‘Team Buurman Boys’ voor het goede doel naar de Noordkaap

SAMSUNG CAMERA PICTURES

HARFSEN – Gerard Wesseldijk en Arend Vriezekolk starten op 7 december vanaf het mediapark om deel te nemen aan de Noordkaap Challenge. De finish is dertien dagen later, maandag 19 december 2016, bij het glazen huis in Breda.

In deze dertien dagen gaan ze onder zware winterse omstandigheden 7.200 km afleggen. Het kan namelijk gemakkelijk -35°C worden.

Met een aan de kou aangepaste Saab 9-5 van 18 jaar oud en op sneeuwkettingen en spikesbanden proberen zij het noordelijkste puntje van Europa te bereiken. Aan deze rit is een goed doel verbonden, namelijk Radio 3 FM Serious Request. De opbrengst is voor het Rode Kruis.

Onder de naam ‘Stille Ramp’ wordt er aandacht gevraagd voor één van de grootste doodsoorzaken bij kinderen wereldwijd. Er sterven namelijk 900.000 kinderen jaarlijks aan longontsteking. Deze stille ramp eist elke 35 seconden een kinderleven.

 

‘Team Buurman Boys’

Alle informatie hierover is te vinden op www.noordkaapchallenge.com Op Facebook kunt u onder de naam Team Buurman Boys de voorbereiding en de tocht volgen. Op de site van www.noordkaapchallenge.com kunt u zien waar zij zich bevinden tijdens de rally door middel van een GPS kastje dat in hun auto wordt geplaatst.

Wilt u hen ook nog steunen? Dat is natuurlijk mogelijk. Neem gerust contact met hen op; ook reclame van uw bedrijf kan op hun auto.

U kunt ook een vrijwillige bijdrage storten op rekening NL33 RABO 0304 4509 36 t.n.v. A.J. Vriezekolk en/of G.J. Wesseldijk.

Ook onderweg zullen ze verschillende challenges uitvoeren en daar hebben zij uw hulp bij nodig. Daag hen uit door ze een mooie challenge te laten uitvoeren. De opbrengst zal volledig ten goede komen aan het goede doel.

U kunt een challenge bij een va hen opgeven of bij www.noordkaapchallenge.com of Radio 3 Serious Request.

Gerard Wesseldijk, tel. 06-54947551 en Arend Vriezekolk, tel. 06-13337617.