Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Harfsens Zomer Spektakel,

het feest dat je niet mag missen!

Harfsens Zomer Spektakel

HARFSEN – Zaterdag 11 juli wordt de tweede editie van Harfsens Zomer Spektakel gehouden. Een combinatie van een Franse markt met een avond gevuld met muziek. Op deze tot de nok toe gevulde dag met workshops, demonstraties, lekker eten, bijzondere stands en fantastische artiesten is er voor elk wat wils!

Om 14.00 zal de Franse markt starten. Tijdens deze markt zal er tal van workshops voor kinderen en ook voor volwassenen plaatsvinden, zoals gitaarles voor beginners, capoeira, djembé spelen en diverse kinderactiviteiten. Er zijn ook demonstraties van de Fitness Factory en is er capoeira te zien. Er zal ook een karikatuurtekenaar aanwezig zijn om het Franse gevoel compleet te maken.

Op de markt is er van alles te zien, proeven, bekijken, beleven en te kopen. Van kleding tot ambachtelijke streekproducten, maar ook om inspiratie op te doen om zelf dingen te gaan maken of bespelen. De moeite waard om een kijkje te komen nemen!

De muzikale avond zal al beginnen rond 17.30 uur. De Discokings zullen aftrappen, heerlijk een avondje losgaan op hits van nu en 70’s, 80’s en 90’s muziek, met de originele videoclips. Meer dan 9000 videoclips, dus ook jouw favoriet zit erbij!

De tweede headliner is de band Baby Blue. Deze jongens spelen vanaf 22.00 uur tot het einde van de avond. Een echte knaller! Zij staan dit jaar drie dagen op de Zwarte Cross en in het voorprogramma van The Golden Earring.

De Ondernemersvereniging Harfsen en JHF heten u van harte welkom om er samen en voor iedereen een groot feest van te maken en nodigt iedereen uit om het feest op 11 juli vanaf 14.00 uur helemaal compleet te maken.