Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Harfsens Zomer Spektakel

Harfsens Zomer Spektakel

HARFSEN – Het Harfsens Zomer Spektakel is een evenement dat georganiseerd wordt door het Jong Harfsen Feestteam (JHF) en de Ondernemersvereniging Harfsen. JHF organiseerde altijd Night of the Proms in juli en de ondernemersvereniging altijd de kerstmarkt in december. Beide partijen leek het een goed idee om deze twee evenementen te bundelen tot wat het nu is: het Harfsens Zomer Spektakel. Dit vindt elk jaar plaats in het eerste weekend van de vakantie. Dit jaar op zaterdag 11 juli.

Het Harfsens Zomer Spektakel is een evenement waarbij er een zomermarkt wordt gecombineerd met een muzikale avond. De markt zal om 14.00 uur starten en zal ongeveer rond 19.00 uur afgelopen zijn. Deze markt heeft een Frans tintje. Om de middag vloeiend over te laten lopen in de avond, begint om 17.30 de muzikale avond. Er zal een verloting plaatsvinden rond 19.00 uur.

De markt staat helemaal gevuld met producten uit Harfsen en omgeving. Er zullen bijvoorbeeld schilderijen, kaas, groente en fruit worden verkocht. Dit is slechts een klein inzicht in wat er allemaal staat op de Franse Markt. Als u op de markt rondloopt, zult u van alles tegen komen en meemaken. Er is van alles te zien, te proeven, te bekijken, te beleven en te kopen. Van kleding tot ambachtelijke streekproducten, maar ook om inspiratie op te doen om zelf dingen te gaan maken of te bespelen.

Tijdens de Franse markt zullen er verschillende workshops plaatsvinden. Zo zal er een workshop gitaarspelen voor beginners starten rond 14.30 uur. Er zal om 15.00 uur een capoeira demonstratie gegeven worden. Dit is een dans/ vechtsport. CS Capoeira Apeldoorn zal deze demonstratie verzorgen. De Fitness Factory zal om 16.00 een demonstratie geven met betrekking op de Tour de France. Ook zal er een djembé workshop worden gehouden waar iedereen aan mee kan doen! Er zal een karikatuurtekenaar portretten tekenen om de markt een extra Frans tintje te geven De hele middag door zullen er verschillende kinderactiviteiten zijn. Voor de ouders een mooie gelegenheid om de markt te bekijken en een lekker koel drankje te drinken op het terras!

Op de markt kun je verse broodjes halen. Deze worden belegd met wat u maar lekker vindt of laat u verrassen! De hele dag zal er de mogelijkheid zijn om op het terras een drankje te nuttigen of iets te eten. Dit kan betaald worden met munten, die op locatie verkrijgbaar zijn.

Rond 19.00 uur zal er een verloting plaatsvinden. Elke ondernemer die op de markt staat heeft een artikel ingelegd om te verloten. Elke keer als u iets koopt op het terrein, krijgt u een lot. Dit kan zijn op de markt, maar u krijgt er ook bijvoorbeeld een als u munten koopt.

De muzikale avond zal al beginnen rond 17.30 uur. De Discokings zullen aftrappen. Heb je zin in een avond gezellig stappen? Dan ben je toe aan een avondje The Disco Kings! Heerlijk een avondje swingen op hits van nu en 70’s, 80’s & 90’s muziek, met de originele videoclips. Meer dan 9.000 videoclips, dus ook jouw favoriet zit erbij! Om het ultieme discogevoel te ervaren, worden er leuke cadeautjes weggegeven (discobollen, kubussen, lichtstaven, etc.) The Disco Kings maken van elk bedrijfsfeest, verjaardag, kermis, bruiloft of classic party een succes. The Disco Kings geven je 100% feestgarantie! Wie zijn nou de Disco Kings?

Even voorstellen: The Disco Kings??? Wie zijn die rare kerels met die cavia’s op hun hoofd??? Nee, geen rare neefjes van Heino, maar gewone Hollandse jongens die ervan houden de tent op z’n kop te zetten.

The Disco Kings is opgericht door Christo Meijer. Hij doet het niet alleen, maar komt altijd met friends! Christo is bekend van City Lido, De Woage, De Radstake en goed voor meer dan 30 jaar feestervaring! Sinds de Zwarte Cross van 2007 bestaan The Disco Kings en hebben ze al menig feestje onveilig gemaakt.

De tweede headliner is de band Baby Blue. Deze jongens spelen vanaf 22.00 uur tot het einde van de avond. Een echte knaller! De zes jongens van Baby Blue nemen hun enthousiasme mee naar ieder optreden. Vanaf de eerste minuut wordt het publiek geboeid door het pakkende repertoire en staat de boel op z’n kop! Ongeacht het tijdstip. Ongeacht de locatie. Ongeacht het publiek. Keer op keer is het raak!

Tussendoor zal Annefleur zichzelf begeleiden op gitaar en ze zal een aantal prachtige nummers ten gehore brengen. Dit zal rond 18.30 uur zijn.

Baby Blue verovert in een razend tempo het live-circuit, van kroegen tot grote feesttenten, van supportshows voor de Dijk, BZB en Golden Earring. De band zal komend seizoen te zien zijn op verschillende festivals zoals 7th Sunday, Vierdaagsefeesten Nijmegen en Dicky Woodstock Festival.

De verfrissende blik van de jongens zorgt ervoor dat Baby Blue een aanstekelijke band is; de brede en zeer toegankelijke muziekkeuze vliegt je in een hoog tempo om de oren en is voor alle leeftijden toegankelijk. Pop, Rock ’n Roll, Nederlandstalig en zelfs die ene foute zomerhit. Baby Blue speelt alles, zolang het maar voldoet aan de volgende voorwaarden: iedereen kent het, iedereen zingt het mee en iedereen zal erop dansen en springen!

Een optreden van Baby Blue is gegarandeerd een feest: bijzijn is meemaken!

Wegens werkzaamheden is de Lochemseweg afgesloten. U kunt bij het terrein komen door vanaf de kant van Deventer niet de omleiding te volgen, maar gewoon richting het centrum rijdt. U kunt langs de Lochemseweg en de Reeverweg dan uw auto parkeren.

De Ondernemersvereniging Harfsen en JHF heten u van harte welkom om er samen en voor iedereen een groot feest van te maken en nodigt iedereen uit om het feest op 11 juli vanaf 14.00 uur helemaal compleet te maken. Voor meer informatie like de Facebook pagina of mail naar jongharfsenfeestteam@live.nl