Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Hatha-Yoga en Zumba

bij S.V. Harfsen

HARFSEN – In september gaat bij Sportvereniging Harfsen afdeling Gymnastiek een nieuw blok van 12 lessen Hatha-Yoga van start. Iedere donderdag van 3 september tot en met 26 november 2015 verzorgt docent Karin Hibma deze lessen van 20.45 uur tot 21.45 uur in Hoeflo, Hulstweg 6 te Harfsen. Alleen op donderdag 22 oktober is er geen les in verband met de herfstvakantie.

Hatha-Yoga zoekt door lichamelijke oefeningen het evenwicht op tussen inspannen en ontspannen. De les bestaat uit staande, zittende en liggende houdingen, waarbij concentratie en ademhaling centraal staan. Hatha-Yoga is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd en conditie.

Voor de les dien je zelf een handdoek mee te nemen, matten zijn aanwezig. Daarnaast is het fijn losse niet knellende kleding aan te hebben en voor de ontspanning een warme trui/vest en sokken.

De kosten voor deze 12 lessen zijn € 60,00 per persoon. Geef je op door je naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum uiterlijk 1 september 2015 per e-mail te sturen naar info@gymnastiekharfsen.nl.

 

Zumba

Zumba is iedere woensdag van 19.30 uur tot 20.30 uur in Hoeflo Harfsen onder begeleiding van gecertificeerd instructeur Emile Amstelveen. Een groepsles op opzwepende Latijns-Amerikaanse muziek (salsa, merengue, cumbia, calypso, etc.), waarin je vergeet dat je aan het sporten bent. In deze swingende, gezellige les werk je aan alle spiergroepen en vergeet je de sleur van de dag. Een les is opgebouwd uit een aantal nummers met een vaste choreografie die een aantal weken worden herhaald en worden afgewisseld met nieuwe nummers. Plezier en ontspanning staan voorop.

 

Open lessen

Op woensdag 2, 9, 16 en 23 september 2015 zijn er open lessen en kan iedereen vrijblijvend meedoen. Tijdens deze lessen kun je de sfeer komen proeven en krijg je een goede indruk van Zumba. Woensdag 23 september staat de les in het teken van Zumba with Friends. Van deze les wordt een extra party gemaakt!

Aanmelding voor deze lessen is niet noodzakelijk. Meer informatie: www.gymnastiekharfsen.nl