Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Het Harfsens Zomer Spektakel

HARFSEN – Alle goeie dingen bestaan uit twee, zei mijn buurvrouw vroeger altijd al. Daarom zal er op 11 juli 2015 voor de tweede keer het Zomerspektakel in Harfsen op Ons Plein worden gehouden.

Om 14.00 uur zal er met een Franse markt worden begonnen. Hier worden diverse (streek-) producten aangeboden en getoond. Ook is er aandacht voor de Fairtrade die is verbonden aan Harfsen. Naar muziek zal er deze middag geluisterd kunnen worden, maar die kan ook gemaakt worden. Diverse instrumenten kunnen zelf worden bespeeld door zowel jong als oud. Daarnaast zijn er verschillende workshops en demonstraties te zien. Voldoende reden om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan.

De middag zal overlopen in het avondprogramma waar de band Baby Blue en The Disco Kings voor een spetterende show zorgen. Ondertussen is er ruim voldoende tijd voor een praatje, het maken van afspraken en het leggen van sociale contacten onder het genot van een drankje.

Het belooft dus weer een feestelijke dag te worden waar de gezelligheid van u niet mag ontbreken.

Er zijn nog enkele kramen open. Wilt u deelnemen aan de Franse markt, doet u dit dan zo spoedig mogelijk door middel van een mail aan harfsenszomerspektakel@hotmail.com met vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en het aantal kramen van 2 of van 4 meter.

U krijgt dan direct een bevestiging. En vol is vol, dus reageer snel.