Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Iedereen welkom op frühshoppenconcert van Langenberger Muzikanten

op Camping De Waterjuffer

Iedereen welkom

HARFSEN – Op zondag 19 juli 2015 is er een heuse primeur op Camping De Waterjuffer in Harfsen, want de campingeigenaren Berrie en Konnie Verhoogt hebben de Langenberger Muzikanten uitgenodigd voor een frühshoppenconcert. Dit alles vindt plaats bij goed weer op het terras van ’t Proathuus. Bij regenachtig weer wordt het concert binnen gehouden.

Egerländer kapel De Langenberger Muzikanten is een kapel met een rijke muzikale historie, die begint in 1969, het jaar van oprichting. Vele concerten, serenades, optredens tijdens braderieën en kermissen en daarnaast deelname aan diverse muziekconcoursen zijn met succes afgerond. En dat is ook het doel van concert op zondag 19 juli. Vanaf 11.00 uur klinken polka’s, marsen en walsen over de camping en is een ieder welkom. Het concert is voor zowel de campinggasten als voor de muziekliefhebbers uit Harfsen, Bathmen, Laren en omgeving. Dat is waar Berrie en Konnie naar toe willen; namelijk meer activiteiten op de camping waarbij café restaurant ’t Proathuus uitermate geschikt is voor feesten, partijen én … concerten.

Kapelmeester Gerard Stegink zal daarom op zijn enthousiaste wijze de muzikanten van de Langenberger Muzikanten aansporen tot het blazen van mooie Böhmische muziek met daarnaast de vocale klanken van ‘Harfsenaar’ Herman Pakkert en Gerard Stegink. Er zal een aantrekkelijk afwisselend programma gebracht worden.

Het concert begint om 11.00 uur en het terras is open en beschikbaar vanaf 10.30 uur.

Camping De Waterjuffer vindt u aan de Jufferdijk 4 te Harfsen. De entree is gratis.

Voor meer informatie over het concert en/of De Langenberger Muzikanten kunt u terecht bij manager Leonie Stegink, tel. 06-46478185 of stuur een e-mail naar leow.niie@hotmail.com.