Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kledingactie voor Oost-Europa

HARFSEN/EPSE – De gezamenlijke diaconieën in de voormalige gemeente Gorssel houden op vrijdag 13  en zaterdag 14 maart  hun voorjaarskledingactie.

Dit gebeurt in samenwerking met de familie te Wierik in Lochem. De familie te Wierik steunt al sinds eind jaren tachtig deze groep mensen in Oost Europa Zij doen dat door persoonlijke contacten die zij door de jaren heen hebben opgebouwd in Polen, Rusland, Oekraïne en Moldavië.. Dit betreft ouderen, alleenstaanden, gehandicapten en kinderen in tehuizen.

De familie te Wierik gaat zelf naar de adressen toe om te zorgen voor een goede aflevering. Zij werken samen met de Stichting ‘Zending over grenzen’ te Almere. Deze stichting geeft ook Humanitaire en Sociale hulp in de bovengenoemde landen. Alle spullen krijgen een goede bestemming.

Wat is welkom? Goede, bruikbare kleding, schoenen, linnengoed, dekens, verbandmiddelen, zeep, bestek, keukenspullen, pannen,wasmiddelen. borden, incontinentiemateriaal en speelgoed.

De kleding graag zoveel mogelijk in plastic vuilniszakken verpakken en niet in dozen. Dat scheelt enorm in de opslagruimte. Er worden ook rommelmarktspulletjes(geen bloempotten) gevraagd. Van deze opbrengsten worden de transportkosten betaald.

Wilt U hen steunen met een gift dan op het speciale nummer ABN Lochem 47.59.00.650 t.n.v. de St. Krakovse Weeskinderen.

Waar brengt U de spullen?

In Harfsen op vrijdag 13 maart van 18.30 tot 19.30 uur in Ons Gebouw en zaterdag 14 maart van 10.00 tot 12.00 uur in Ons Gebouw.

In Epse op zaterdag 14 maart van 10.00 tot 12.00 uur in de Protestantse Kerk,

Lochemseweg 36.

U kunt deze spullen ook dagelijks kwijt op hun huisadres, Zutphenseweg 3 te Lochem, 0573-254992.