Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Langenberger Muzikanten spelen op Frühschoppenconcert Camping De Waterjuffer

Langenberger Muzikanten

HARFSEN – Na twee succesvolle optredens in het voor- en naseizoen van het afgelopen jaar en het eerste optreden op 29 mei van dit jaar is er bij Camping De Waterjuffer op zondag 4 september op het campingterrein bij café-restaurant ’t Proathuus een Frühschoppenconcert waar De Langenberger Muzikanten van zich zullen laten horen. Deze bekende kapel zal onder leiding van kapelmeester Hans Dijsselhof op het terras van ’t Proathuus een afwisselend programma van polka’s, marsen en walsen ten gehore brengen.

Dit concert is niet alleen voor de gasten van Camping de Waterjuffer bedoeld, maar mensen uit de regio zijn ook van harte uitgenodigd dit evenement bij te wonen. Misschien is het wel handig om zelf een stoel mee te nemen om zo verzekerd te zijn van een zitplaats.

De bediening van ’t Proathuus zal u met plezier voorzien van een lekker kopje koffie, een drankje en/of een hapje.

Het concert begint om 11.00 uur en het terras is open en beschikbaar vanaf 10.30 uur.

Gezien de grote publieke belangstelling voor de voorgaande concerten wordt u geadviseerd op tijd aanwezig te zijn om een mooie plek op het terras uit te zoeken.

Camping De Waterjuffer vindt u aan de Jufferdijk 4 te Harfsen. De entree is gratis.

Voor meer informatie over het concert en/of De Langenberger Muzikanten kunt u terecht bij manager Leonie Stegink, tel. 06-46478185 of stuur een e-mail naar kapel@orpheus-bathmen.nl