Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Lentekriebels bij

Stegeman Luxe Outdoor

HARFSEN – Het weer wordt al wat zachter. De zon komt er af en toe door. De lentekriebels beginnen al weer los te komen en daarom presenteert Stegeman Luxe Outdoor van vrijdag 3 t/m zondag 5 maart al de Seizoensopeningsshow. Wie tijdens deze show een tuinset vanaf € 500,- koopt, krijgt naast de vroegkoopkorting ook een leuk cadeau mee.Op 1500 m2 presenteren zij de nieuwste trends van tuinmeubelen en andere producten voor een sfeervol buitenleven. Mooie voorbeelden hiervan zijn de industriële tafels. Tafels met bladen van eiken- of steigerhout en een metalen onderstel in diverse uitvoeringen. Ook nieuw in het assortiment zijn de boomstammeubelen. Deze meubelen hebben een hele mooie robuuste natuurlijke uitstraling.

Voor de terraswereld is er nu volop keus in bijvoorbeeld terrasstoelen, terrastafels, terrasschermen, terrasverlichting, terrasverwarming en parasols. Stegeman Luxe Outdoor heeft dan ook al meerdere terrassen van horecabedrijven en zwembaden in de buurt mogen voorzien van terrasmeubilair.

Ook Lazize Verandabouw is op vrijdagmiddag en zaterdag aanwezig, zodat zij u op het gebied van veranda’s en overkappingen alle mogelijkheden kunnen laten zien. Er staan vele modellen opgesteld in de showroom.

De seizoensopeningsshow bij Stegeman Luxe Outdoor is op vrijdag 3 maart van 10.00 tot 21.00 uur, zaterdag 4 maart van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 5 maart van 11.00 tot 17.00 uur aan de Holtmark 2a te Harfsen. U bent van harte welkom.