Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Maïsdoolhof Harfsen

gaat weer open!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HARFSEN – Het maïsdoolhof van De Haarbroekse Vijvertuin gaat dit weekend weer open. Het thema dit jaar is “Op de boerderij”. In de maïs staan vragen en opdrachten die te maken hebben met dit thema. Verder kun je onderweg letters vinden die samen een woord vormen, kortom het is een leuke en leerzame activiteit. Toegangsprijs voor het maïsdoolhof (inclusief spreukentuin) is 3 euro per persoon. Voor kinderen een gratis glas ranja.

Als je uit het doolhof komt, loop je zo de mooie spreukentuin in waar je vele spreuken en gezegdes tegenkomt. Ook is er een groot terras om iets te drinken of een ijsje te nuttigen.

Verder biedt men diverse activiteiten aan voor groepen zoals: boerenklompgolf, spreukenspel, klootschieten en zeskamp. Samen met andere bedrijven worden er huifkartochten georganiseerd, wijnproeverij, tandem/solextochten en workshops (bijv. glasblazen). Voor de kinderen zijn er traptrekkers, schommels, trampoline, tafelvoetbal, reuze vier op een rij en diverse oud-Hollandse spelletjes.

Voor groepen zij er  ook diverse all-in arrangementen.

De Haarbroekse Vijvertuin is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur, tot eind september

Het adres: De Haarbroekse Vijvertuin, Harfsensesteeg 40, 7217 MH Harfsen.

Voor meer informatie kijk op www.haarbroek.com of bel 0573-401623.