Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Maïsdoolhof Harfsen is

weer open!

Maïsdoolhof Harfsen

HARFSEN – De maïsdoolhof van De Haarbroekse Vijvertuin is afgelopen weekend open gegaan. Het thema dit jaar is: ‘Olympische Spelen’. In de maïs staan vragen en opdrachten die te maken hebben met dit thema. Verder kun je onderweg letters vinden, die samen een woord vormen; kortom het is een leuke en leerzame activiteit. Toegangsprijs voor de maïsdoolhof (inclusief spreukentuin) is € 3,- per persoon. Voor kinderen een gratis glas ranja.

Als je uit de doolhof komt, loop je zo de mooie spreukentuin in waar je vele spreuken en gezegdes tegenkomt. Ook is er een groot terras om iets te drinken of een ijsje te eten.

“Verder bieden we diverse activiteiten aan voor groepen zoals boerenklompgolf, spreukenspel, klootschieten en zeskamp. Samen met andere bedrijven organiseren we huifkartochten, wijnproeverij, tandem/solextochten en workshops (bijv. glasblazen). Voor de kinderen zijn er traptrekkers, schommels, trampoline, tafelvoetbal, reuze vier op een rij en diverse oud Hollandse spelletjes. Voor groepen hebben we ook diverse all-in arrangementen. We zijn dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur, tot eind september”, aldus Arjan Stegeman.

Het adres van De Haarbroekse Vijvertuin is: Harfsensesteeg 40, 7217 MH Harfsen

Voor meer informatie kijk op www.haarbroek.com of bel 0573-401623.