Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Marco Pasman: leverancier van vers vlees en streekproducten

HARFSEN – De term “Wat je van ver haalt is lekker” is geen uitgangspunt voor Marco Pasman, leverancier van vers vlees en streekproducten. Hij koopt het liever dicht bij huis in en heeft zodoende de controle op de levering van een goed, eerlijk en betrouwbaar product.

Het vlees in zijn slagerij is traceerbaar van Boer tot Consument middels de Batchnummers. Zowel de runderen als de varkens komen uit de regio en worden daar ook geslacht. Door zijn vakmanschap en jarenlange ervaring heeft hij oog voor een goed stuk vlees. En bovendien blijkt hij ook zeer goed in het maken van rookworst en naegelholt, want daarmee kwam zijn bedrijf al op de kaart met het predicaat “Gouden Kwaliteit”.

Bij Pasman kunt ook terecht voor een perfecte barbequeschotel of voor een mooi opgemaakte Abraham of Sara. Daarnaast levert hij ook streekproducten uit de directe omgeving zoals mosterd.

Marco Pasman is niet alleen te vinden in Harfsen maar wekelijks ook op de markten in de omgeving: op dinsdag van 10.00 tot 13.00 uur in Almen en van 13.45 tot 17.30 in Harfsen. Op woensdag in Lochem van 8.00 tot 13.00 uur en in Gorssel van 13.45 tot 17.30 uur. Op donderdag is hij ’s ochtends in Heeten en op vrijdagmorgen in Ruurlo en ’s middags in Steenderen.