Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Mette en Puck’s running team heeft nog laatste zetje nodig

HARFSEN – De 10 hardlopers uit deze regio die op 22 en 23 juni maar liefst 240 kilometer hopen af te leggen in 24 uur zijn er klaar voor. Mette en Puck’s Running Team telt inclusief begeleiders en fietsers 17 personen en ze staan allemaal op scherp.Ze zouden dolgraag starten in de ‘Groene Trui’, die hebben ze bijna te pakken, maar dan moet er nog een relatief klein bedrag aan sponsoring binnen komen. De unieke hardloopactie ten bate van de Ronald McDonald Kinderhuizen is populair en trekt landelijk veel belangstelling. De concurrentie is derhalve groot, maar toch hoopt men met de nodige donaties uit deze regio de Groene trui binnen te halen, de tocht te voltooien en zo met een goed gevoel terug te kijken op een heel bijzonder en uitputtend evenement.

Het team is op poten gezet door de ouders van Mette en Puck, Bert en Anna Roesink-Gerritsma uit Harfsen. Toen hun dochters ziek waren hebben ze vaak overnacht in de Ronald McDonaldhuizen en zo aan den lijve het belang van deze instituten ervaren. Met veel enthousiasme hebben ze een team uit deze regio uit de grond gestampt en ze zouden vreselijk graag in de Groene trui starten. Hiervoor is het nodig dat er nog wat donaties binnenkomen. Dit kan via www. home-run.nl/doneer/team/1914. Zo kunt ook u bijdragen aan ‘Mette en Puck’s Running Team’ dat namens onze regio de kleuren verdedigt. Het zou mooi zijn als dat in het groen kan.