Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Midwinteravond in Harfsen

Midwinteravond in Harfsen

HARFSEN – Oranjevereniging Harfsen-Kring van Dorth nodigt u van harte uit voor haar Midwinteravond. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 21 februari in zaal Buitenlust te Harfsen. Om 19.30 uur gaat de zaal open en ontvangt u een heerlijk kopje koffie of thee. Om 20.00 uur zal de Comedy Express u verwelkomen met hun voorstelling, waarbij de lach op de eerste plek staat.

Tijdens de Comedy Express treden drie comedians op en zal een vierde optreden als MC (Master of Ceremony ofwel Spreekstalmeester). In Harfsen is een sterke delegatie van de Comedy Express vertegenwoordigd en wel: Thijs Kemperink, Wouter Monden, Johan van Gulik en Dali Stankovic.

Men biedt een hilarisch, dynamisch en humoristisch totaalpakket van ruim twee uur dat behoort tot de absolute top van de vaderlandse comedy! Bij cabaret zit er over het algemeen een rode draad in het verhaal, maar bij comedy gaat het om snelle grappen en de gulle lach van het publiek. Aansluitend kunt u nog genieten van een drankje of een praatje maken met, op de achtergrond, heerlijke muziek. Iedereen is welkom, jong en oud. Entree voor niet-leden van Oranjevereniging Harfsen-Kring van Dorth € 10,00 en voor leden € 5,00.