Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nieuwe shirts

Ovéra afd. tafeltennis

ALMEN-HARFSEN – De tafeltennissers van Ovéra spelen vanaf heden in nieuwe shirts. Deze ontvingen zij van Autovakmeester Slettenhaar met vestigingen in Harfsen en Almen.Edwin Gutknecht, voorzitter van Ovéra afdeling tafeltennis, bedankte tijdens het openingswoord Autovakmeester Slettenhaar voor de getoonde interesse in de tafeltennissport en de betrokkenheid bij de lokale sportvereniging d.m.v. sponsoring.

Autovakmeester Slettenhaar is een allround bedrijf met vestigingen in Harfsen en Almen, waar klantvriendelijkheid, flexibiliteit en een hoge kwaliteit van service de normaalste zaak van de wereld zijn. Naast APK keuringen, schadeherstel en aircoservice kunt u bij hen terecht voor reparatie en onderhoud van alle merken en typen auto’s.

Ook voor de verkoop van nieuwe auto’s en occasions bent u bij hen aan het juiste adres.

De afdeling Tafeltennis van Ovéra bestaat uit drie teams uitkomend in de 2e, 3e en 5e klasse in de competitie van de NTTB afdeling Oost.

Nieuwe leden zijn van harte welkom om op vrijdagavond te komen trainen. De training start om 19.00 uur in de sporthal in Almen. De competitieavonden in Almen zijn op dinsdag.