Ook ouderen kunnen op vakantie!

HARFSEN – Dat verwacht u misschien niet. Want u hebt zorg nodig, en dan moet er zoveel geregeld worden. Maar dat valt zo ontzettend mee. Ga mee met de IKA! Speciaal voor mensen die niet goed zonder hulp kunnen. Misschien heeft uw partner zorg nodig en u niet, ook dan is de IKA een uitkomst. Of u wilt gewoon een keer een andere omgeving zien, met andere mensen praten in uw eigen dialect. Niet te ver van huis, want stel nu dat……Wat is IKA? De IKA is een commissie, in het leven geroepen door de diaconieën van de PKN kerken in de Achterhoek en de Liemers. Het doel van de IKA is het organiseren van vakantieweken voor mensen die zonder ‘zorg’ of begeleiding niet op vakantie kunnen ongeacht hun leeftijd.

Zaterdag 11 t/m zaterdag 18 mei 2019 Lunteren ‘het Bosgoed’.

Zaterdag 1 t/m zaterdag 8 juni 2019 Doorn, ‘Nieuw Hydepark’

Zaterdag 25 t/m vrijdag 31 mei 2019 Lemele, Hallehuis ‘De Imminkhoeve’.

Zaterdag 7 t/m vrijdag 13 september 2019 Lemele, Hallehuis ‘De Imminkhoeve’.

Het programma is zeer gevarieerd en uitgebreid. In de week is er een kerkdienst en een Avondmaalsviering. Verder kan het programma bestaan uit optredens van zang-, toneel- of dansverenigingen, zijn er speldagen en wordt er met de bus een uitstapje gemaakt. Bent u gebonden aan rollator of rolstoel? Ook voor u is deze vakantie geschikt. Er is voldoende deskundige verzorging om mensen die het echt nodig hebben ook te kunnen helpen. Alle vakantieverblijven zijn er volledig op ingericht om mensen met zorg te ontvangen. Maar ook als u nauwelijks zorg nodig hebt, bent u meer dan van harte welkom.

Bent u lid van een deelnemende PKN gemeente dan krijgt u korting en dan betaalt u als alleenstaande voor zeven overnachtingen € 570,00 i.p.v. € 740,00.

Belangstellenden of nieuwsgierigen kunnen Diana bellen of mailen voor meer informatie. Zij kan u meer vertellen over de IKA, over de kosten en ze doet haar best om andere vragen te beantwoorden. Tel. 0575-494116 of mail met actiekerkharfsen@gmail.com

Wacht niet te lang, de aanmeldingen moeten zo snel mogelijk binnen zijn.