Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Sinterklaasintocht Harfsen!

sinterklaasintocht-harfsen

HARFSEN – Nadat Sinterklaas en zijn Pieten op zaterdag 12 november in Maassluis zijn aangekomen, komen zij op zaterdag 19 november om 13.30 uur naar Harfsen. Sinds afgelopen weekend is Ons Plein gereed voor een zeer spectaculaire aankomst. Kinderen kunnen deze week alvast een kijkje gaan nemen op Ons Plein. Misschien wordt het dan wel duidelijk met welk vervoermiddel Sinterklaas dit jaar zal komen!?!

Op Ons Plein wordt Sinterklaas welkom geheten door de Ondernemers Vereniging Harfsen die dit evenement mogelijk maakt. Vanaf hier gaat men, onder begeleiding van de fanfare SDG, in optocht richting Dorpshuus Hoeflo. Daar gaat iedereen vanaf een uur of 14.00 met Sinterklaas, de Pieten en alle kinderen tot en met groep 4 een feestje bouwen.

De Pieten hebben laten weten dat ze heel graag wat leuks met de kinderen willen gaan doen die middag. Er schijnen knutselpieten, speculaaspieten en goed opgeleide dakpieten te komen in Harfsen! Genoeg redenen voor ouders en grootouders om met de kinderen langs te komen.

Voor de kinderen eindigt de middag rond 16.00 uur in Hoeflo. Sinterklaas en de Pieten gaan daarna om 16.30 uur langs bij Steunpunt de Veldhoek in Harfsen om ook de ouderen nog een bezoekje te brengen.

Mocht je op de hoogte willen blijven van de intocht van Sinterklaas in Harfsen, volg die dan op facebook: Sint Nicolaas Intocht Harfsen