Sinterklaasintocht Harfsen!

HARFSEN – Nadat Sinterklaas en zijn Pieten op zaterdag 18 november in Dokkum zijn aangekomen, komen zij op zaterdag 25 november om 13.30 uur naar Harfsen. Op Ons Plein wordt Sinterklaas welkom geheten door de Ondernemers Vereniging Harfsen die dit evenement mogelijk maakt. Vanaf hier gaat het, onder begeleiding van de fanfare SDG, in optocht richting dorpshuus Hoeflo. Daar wordt vanaf een uur of 14.00, met Sinterklaas, de Pieten en alle kinderen tot en met groep 4 een feestje gebouwd.De Pieten hebben laten weten dat ze heel graag wat leuks met de kinderen willen gaan doen die middag. Er schijnen knutselpieten, koekjesversierpieten en goed opgeleide dakpieten te komen in Harfsen! Genoeg redenen voor ouders en grootouders om met de kinderen langs te komen.

Voor de kinderen eindigt de middag rond 15.30 uur in Hoeflo. Sinterklaas en de Pieten gaan aansluitend langs bij Steunpunt de Veldhoek in Harfsen om ook de ouderen nog een bezoekje te brengen.

Mocht je op de hoogte willen blijven van de intocht van Sinterklaas in Harfsen, kijk dan op facebook: Sint Nicolaas Intocht Harfsen.