Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Sinterklaasintocht Harfsen op zaterdag 24 november

HARFSEN – Nadat Sint en zijn Pieten op 17 november zijn aangekomen in Zaanstad, komen zij Harfsen op zaterdag 24 november om 13.30 uur met een bezoek verblijden. De kans is aanwezig dat Sinterklaas en zijn Pieten ergens in Harfsen overnachten, maar waar???Op Ons Plein worden Sinterklaas en een aantal Pieten welkom geheten door de Ondernemersvereniging Harfsen die dit altijd gezellige evenement mogelijk maakt. Vanaf hier gaan de Sint, de Pieten en hopelijk veel kinderen, onder begeleiding van Soli Deo Gloria, in optocht richting Dorpshuus Hoeflo.

Vanaf circa 14.00 uur bouwen De Pieten, samen met Sinterklaas en de kinderen, tot en met groep 4 een leuk feestje. De Pieten hebben voorbereidingen getroffen om iets leuks met de kinderen te gaan doen deze middag. Dansen, zingen, de welbekende Pietengym en nog een verrassing passeren de revue. Genoeg redenen voor (groot)ouders om met de kinderen langs te komen.

Voor de kinderen eindigt de middag rond 15.30 uur in Dorpshuus Hoeflo. Sint en zijn Pieten brengen aansluitend nog een bezoekje aan het Steunpunt ‘de Veldhoek’ in Harfsen.

Laatste nieuwtjes weten? Volg de Sint op Facebook: Sint Nicolaas Intocht Harfsen