Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Sinterklaasintocht Harfsen zaterdag 23 november!

HARFSEN – Nadat Sint en zijn Pieten afgelopen zaterdag met de trein zijn aangekomen in Apeldoorn, komen zij Harfsen op zaterdag 23 november om 13.30 uur met een bezoek verblijden.Ook zo benieuwd hoe ze dit jaar arriveren, of iedereen op tijd is en of er nog verrassingen zullen zijn? Magic is in the air… Zorg dat je er bij bent op Ons Plein zaterdag om 13.30 uur met je broertje(s), zusje(s), papa en mama en/of opa en oma!

Sinterklaas en een aantal Pieten worden welkom geheten door de Ondernemersvereniging Harfsen die dit gezellige evenement mogelijk maakt. Vanaf hier gaan de Sint, de Pieten en hopelijk veel kinderen, onder begeleiding van Soli Deo Gloria, in optocht richting Dorpshuus Hoeflo.

Vanaf circa 14.00 uur bouwen de Pieten, samen met Sinterklaas en kinderen in de leeftijd tot en met groep 4 een leuk feestje. Oudere kinderen met kleine broertjes of zusjes zijn natuurlijk ook van harte welkom!

De Pieten hebben voorbereidingen getroffen om iets leuks met de kinderen te gaan doen deze middag. Dansen, Pietengym en nog enkele andere verrassingen passeren de revue. Genoeg redenen voor (groot)ouders om met de kinderen langs te komen.

Voor de kinderen eindigt de middag rond 15.30 uur in Dorpshuus Hoeflo. Sint en zijn Pieten brengen aansluitend nog een bezoekje aan het Steunpunt de Veldhoek in Harfsen.

Laatste nieuwtjes weten? Volg de intocht op Facebook: Sint Nicolaas Intocht Harfsen