Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Sinterklaasintocht Harfsen

HARFSEN – Nadat Sinterklaas en zijn Pieten op zaterdag 14 november in Meppel zijn aangekomen, brengen zij op zaterdag 21 november een bezoek aan Harfsen.De intocht, die jaarlijks door de Ondernemers Vereniging Harfsen (OVH) wordt gesponsord, zal dit jaar eindigen in Kulturhus Hoeflo. De organisatie is in handen van de Harfsense Sinterklaascommissie.

De Sint heeft alvast laten weten dat hij op 21 november Harfsen zal bezoeken. Sinterklaas wordt dit jaar op “Ons Plein” verwelkomd, waar alle kinderen met hun ouders, opa’s en oma’s, overige familieleden en belangstellenden om 13.30 uur worden verwacht.

Zodra de optocht compleet is, gaat men gezamenlijk via Ons Plein, Sporkehout, Zonnedauw, Gagel, Reeverweg oversteken, Ericalaan, Hulstweg naar Hoeflo, onder begeleiding van SDG.

Bij Kulturhus Hoeflo wordt het feest voortgezet. Hier kunnen de peuters en kleuters tot en met groep 4 Sinterklaas een handje geven of misschien zelfs wel een liedje of kunstje voor hem doen. En natuurlijk zorgen de Pieten weer voor spektakel!

Na afloop van deze gezellige middag hebben de Pieten nog een leuke verrassing voor de kinderen.

Wil je niets missen van Sinterklaas in Harfsen? Volg het feest dan op Facebook: Sint Nicolaas Intocht Harfsen.