SPAR Vrielink winnaar bij de SPAR spelen

HARFSEN – Al enkele maanden strijden alle landelijke SPAR-winkels tijdens de SPAR spelen voor de ultieme prijs ‘wie wordt in de regio uitgeroepen tot de Beste SPAR 2019”. Afgelopen zaterdag werden in drie regio’s de winnaars bekend gemaakt. SPAR Vrielink was een van de winnaars.De SPAR spelen is een combinatie van spel, competitie, kruisbestuiving en verbeterprogramma’s met verschillende thema’s met als doel het beste uit jezelf, je team en de winkel te halen. Maar ook om als winkels van elkaar te leren om er samen en voor de klant beter van te worden.

De deelnemende winkels werden beoordeeld op het gebied van kwaliteit, service en gemak voor de klant, uitstraling van de winkel, beschikbaarheid van producten, ondernemerschap, klantvriendelijkheid van personeel, (voedsel-)veiligheid en hygiëne. In vijf regio’s vielen er verschillende prijzen te verdienen in de categorieën ‘duurzaam’, ‘vers’ en ‘service’. Daarnaast werden de winkels overall beoordeeld en ook daar kwamen per regio drie winnaars uit.

SPAR Harfsen heeft de tweede plaats behaald voor de beste winkel van de regio.

Arno Vrielink is samen met zijn team bijzonder trots op deze uitslag, mede gezien de korte periode dat hij eigenaar is van deze winkel.