Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Stegeman Luxe Outdoor 6 jaar achtereen 5-Sterrenspecialist

HARFSEN – Onlangs is door de website WONENWONEN.NL  de tuinmeubelspeciaalzaak Stegeman Luxe Outdoor uit Harfsen  voor het 6e achtereenvolgende jaar verkozen tot 5-Sterrenspecialist.

Een 5-Sterrenspecialist staat voor vakmanschap, een goed advies, kwaliteit, prima service en garantie. Stuk voor stuk zijn dit zaken die een 5-Sterrenspecialist hoog in het vaandel heeft staan. Een 5-Sterrenspecialist komt zijn gemaakte afspraken na en weet waar hij over praat. Vooraf is er een heldere communicatie, de producten of diensten worden correct geleverd en mocht er onverhoopt iets mis zijn, staat een 5 Sterrenspecialist graag voor u klaar om het op te lossen.

Eigenaar Reinier Stegeman van Stegeman Luxe Outdoor is zeer blij met deze verkiezing en ziet hierbij ook een stuk waardering voor de gekozen weg die hij is ingeslagen. De ruime keuze aan tuinmeubelen, die in een prachtige showroom (1500 M2) met heel veel sfeer staan uitgestald, met daarnaast vele andere producten voor een sfeervol buitenleven, geven u een prima beeld hoe het er bij u thuis uit kan komen te zien. Ook zijn er vele maatwerk mogelijkheden.

Bent u toe aan een mooie grote vrijhangende parasol, een praktische lounge-diningset, een kleine of grote diningset, een loungeset in uw eigen stijl en kleur of gewoon iets extra’s als een buitenkeuken, terrasverwarmer, sfeerhaard, ligbed of tuinbank? Bij tuinmeubelen Stegeman Luxe Outdoor  aan de Holtmark 2a in Harfsen bent u aan het juiste adres. Ook het adres met de grootste collectie aan steigerhouten meubelen uit de hele regio. Kijk ook op LUXEOUTDOOR.NL