Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Stem op de Beatrixschool!

Harfsen – Het team van de Beatrixschool wil een poging doen om een prijs te winnen van € 5000,- en heeft daarbij uw hulp nodig! De Stichting Kanjers voor Kanjers bestaat vijf jaar en heeft ter gelegenheid van dit jubileum een wedstrijd uitgeschreven.


Deze Stichting stelt zich ten doel: het generen van middelen door middel van sport en spel voor het steunen van projecten ten behoeve van het welzijn van het kind, in het bijzonder op het gebied van sport en spel.
“Ieder kind heeft recht op vrije tijd, op spelen en op deelname aan culturele en artistieke activiteiten”. Art. 31 Verdrag inzake de rechten van het kind.
Voor de jubileumactie mocht iedereen die met kinderen tot 18 jaar te maken heeft een “speelwens” indienen met daarbij een begroting. Dit heeft de Beatrixschool gedaan en met nog 11 andere aanvragers is de school doorgegaan naar de tweede ronde. Nu kreeg de school als opdracht een filmpje te maken waarin zij het project creatief moesten aanprijzen en motiveren. Dit filmpje is afgelopen donderdag opgenomen met hulp van cameraman Martin Brinkman in speeltuin De Bolderhoek in Gorssel, omdat het aangevraagde object daar staat! Het is een zand/waterspeelobject waar het team dolenthousiast over is en dat ze heel graag op het vernieuwde plein na de verbouwing zouden willen realiseren. Door middel van het verzamelen van zoveel mogelijk stemmen kan deze prijs binnengesleept worden!
Hoe kunt u stemmen? Ga naar de site van “Kanjers voor Kanjers” (Google). Klik aan “Jubileumactie”. U kunt hier alle 12 ingezonden filmpjes bekijken en daarna uw stem op -uiteraard- de Beatrixschool uitbrengen! U kunt hier ook zien hoeveel stemmen er al binnen zijn. Op dit moment staat de Beatrixschool op de elfde plaats. Ze hebben uw stem dus heel hard nodig!
Het team roept u allemaal op al uw mailadressen mee te laten stemmen want de vijf projecten met de meeste stemmen winnen € 5000,-!