Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

SV Harfsen, afdeling gymnastiek, geeft kleur aan de uitvoering!

HARFSEN – Zaterdagavond 11 november hield de afdeling Gymnastiek van S.V. Harfsen haar tweejaarlijkse uitvoering met als thema ‘Kleur’ in Dorpshuus Hoeflo. De groepen, van jong tot oud, hebben het publiek laten genieten van hun optredens met verschillende kleuren en lieten zien wat zij allemaal in hun mars hebben.De kleuters lieten zien wat ze gingen doen als het binnen regent met de kleur blauw. Ze kwamen op met allemaal parapluutjes. Groep 3 t/m 8 lieten met hun mooie petticoats zien wat je met alle kleuren kunt doen op de muziek van Petticoat. De jongste turnsters van de selectie hebben de kleur rood ontzettend leuk vertolkt met Roodkapje, waar ga je heen en Rood van Marco Borsato. Daarna kwam de selectie met de kleur zilver op de balken. Ook heeft de Zumba twee optredens verzorgd met de kleuren oranje en groen.

Het laatste nummer voor de pauze was voor de freerunning. Freerunning is een spectaculaire sport waarbij je je zo snel mogelijk verplaatst over en met obstakels. Op de muziek van Pirates of The Caribbean Theme Song hebben zij een super optreden neergezet. De gewaagde hoge salto’s van de free runners maakten veel indruk op het publiek.

Na de pauze met verloting lieten de dames- en herenmixgroep via een video zien wat zij zoal wekelijks in de les doen op de muziek van Yellow Submarine. Groep 3 t/m 8, de Zumba en de selectie lieten ook na de pauze nog een optreden zien. De oudsten van de selectie kwamen in Oosterse sferen op. Zij kozen voor de kleur pink/lila en zetten een heel mooi optreden neer.

Het publiek genoot van een spetterend programma met gymnastiek, dans en beloonde de inspanningen met luid applaus.