Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Theatergroep Sequoia uit Epse presenteert: Alle Tijd

HARFSEN-EPSE – Alle Tijd gaat over ouder worden en ouder zijn. Maar niet over hoe zwaar en moeilijk dat is. Het gaat juist over de voordelen, de lichtheid én de humor van het ouder zijn.Als oudere heb je minder tijd over van je leven, maar je beseft plotseling dat je ook álle tijd hebt. Tijd waarvan je vroeger dacht juist te weinig te hebben. Nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden!

Alle Tijd is een tragikomedie over herinneringen en de naderende dood. Over familie en vriendschap. Over vasthouden en loslaten. Direct, poëtisch en hilarisch.

Na afloop van de voorstelling is er een nagesprek met regisseur en acteurs. Ook is er iemand aanwezig van Stichting Welzijn Lochem van de afdeling Seniorenwerk. Als u vragen hebt of behoefte heeft aan meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van ondersteuning, spreek haar gerust aan!

De voorstellingen zijn op vrijdag 5 april in dorpshuis Hoeflo in Harfsen om 20.00 uur, op vrijdag 12 en zaterdag 13 april in de Opgang in Epse om 20.00 uur en op zondag 14 april om 14.30 in de Opgang in Epse. Reserveren kan via www.tgsequoia.nl of bel 0575-789148. Via dit telefoonnummer kunt u tevens aangeven dat u gebruik wilt maken van de taxiservice. Dankzij Stichting Welzijn Lochem kan men u aanbieden, wanneer u slecht ter been bent, om u op te halen en weer thuis te brengen. De kost neemt Theatergroep Sequoia voor haar rekening. U betaalt dus enkel de entree van 10 euro voor de voorstelling.