Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Toneelvereniging De Veldhoekers speelt ‘Eenmaal, andermaal, moord’

HARFSEN – Op zaterdag 12 november om 20.00 uur en zondagmiddag 13 november om 14.30 uur houdt toneelvereniging De Veldhoekers haar jaarlijkse uitvoering met de thriller ‘Eenmaal, andermaal, moord’ geschreven door Rien Buunk.Korte inhoud:

Wim van der Kolk wordt vermoord. In eerste instantie lijkt het erop dat iemand hem heeft doodgeschoten, dan blijkt echter dat iemand anders hem ook nog heeft geprobeerd te vergiftigen. Is dit dezelfde persoon die hem ook heeft doodgeschoten of is er sprake van twee daders. Hannie en Lilian onderzoeken de moord en komen langzamerhand steeds meer verdachten tegen. Ze vragen zich af: is het de bedrogen echtgenote, de nieuwe vriendin van Wim of Angelique, het dienstmeisje. Al snel blijkt dat dit niet de enige verdachten zijn: ook de chauffeur, de huisadvocaat en een vriend van Wim zijn verdacht. Of… heeft toch de butler het gedaan. Hannie en Lilian zullen al hun kennis moeten gebruiken om de moordenaar, of moordenaars, te pakken te krijgen.

De voorverkoop is op vrijdag 4 november van 19.00 tot 20.00 uur in Ons Gebouw.

Prijzen voor dit jaar: voorverkoop volwassenen € 7,50, jeugd € 6,00. Aan de zaal volwassenen € 10,- en jeugd € 8,00. Inclusief koffie of thee.