Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Top2000dienst helemaal Top!

HARFSEN – Een volle kerkzaal heeft zondagavond 27 december genoten van de speciale Top2000-dienst, georganiseerd door de Taakgroep Jeugd&Jongeren, in Ons Gebouw in Harfsen.Middels een stemformulier via Harfsen.eu kon er gestemd worden op de vijf mooiste nummers uit een selectie van 50.

Van enkele mooie nummers uit de Top2000 en natuurlijk de Harfsense Top 3 werden clips vertoond, vaak in een bijzondere uitvoering van het nummer. De filmpjes werden voorafgegaan door een uitleg waar de tekst over gaat.

Als afwisseling speelden de ‘Weekendkrachten’ live een aantal Top2000 hits.

Claudia de Breijs ‘Mag ik dan bij jou” valt bij de Harfsenaren het meest in de smaak. De andere podiumplaatsen waren voor: The Scorpions (Winds of Change) en Led Zeppelins Stairway to Heaven op een gedeelde derde plaats. Eric Clapton met Tears in Heaven eindigde op de tweede plaats.

De collecte was voor LAFA (Laorne for Armenië). Een stel Harfsense, Larense en Almense jongeren hebben het plan opgevat om komende zomer vrijwilligerswerk te gaan doen in Armenië. En daar is geld voor nodig! De collecte bracht maar liefst € 250,- op!

Na afloop was het nog lang onrustig in Ons Gebouw: onder het genot van een hapje en een drankje en de goeie muziek van de “Weekendkrachten’ werd er gezellig nagekletst!

Een dienst waar veel mensen aan mee hebben gewerkt en veel energie in is gestoken. Top.