Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Turnsters SV Harfsen

in de prijzen!

V.l.n.r. Tessa, Isabelle en Sanne.

V.l.n.r. Tessa, Isabelle en Sanne.

LOCHEM – Zaterdag 5 november ging het nieuwe turnseizoen in voor drie turnsters van SV Harfsen. In Lochem werden de traditionele rayonkampioenschappen gehouden voor meisjes in de verplichte oefenstof. Isabelle Grave, Sanne Tuitert en Tessa Wardenaar maakten dankbaar gebruik van deze gelegenheid om te kijken hoe ver ze de oefenstof beheersten.

In wedstrijd 1 was het Tessa die, na een complimentje van de jury en de hoogste score bij vloer, het goud omgehangen kreeg bij de instappers.

In wedstrijd 4 waren Isabelle en Sanne pas aan de beurt. Isabelle mocht een versnelde wedstrijd draaien aangezien ze ook nog een andere turngelegenheid op het programma had staan. Maar daar raakte ze niet door van de wijs. In de eerste ronde had ze al drie toestellen afgewerkt, waarmee ze haar visite kaartje afgaf. Nog twee keer springen en dan snel verder. Sanne draaide wel de normale rondes en deed dit uitstekend. Op de onderdelen vloer en balk behaalde ze de hoogste score en met slechts 0.15 punt verschil ging het goud naar turngenootje Isabelle. Sanne mocht dus het zilver in ontvangst nemen. Een uitstekend begin voor de turnsters van SV Harfsen.