Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Wedstrijdervaring, finaleplaatsen en medailles voor

SV Harfsen turnsters

HARFSEN – Afgelopen weken stonden de trainingen van de turnsters van SV Harfsen in het teken van wedstrijdvoorbereidingen gezien het drukke wedstrijdprogramma. Door de verbouwing in en rondom Hoeflo en de daarbij behorende problemen, was de voorbereiding verre van optimaal. Toch lieten de turnsters zich daar niet door uit het veld slaan.

In de 6e divisie werden er de nodige medailles behaald door Sanne Tuitert, Jade Brummelman, Ivona Beltman en Christel Schoolen. Ook bij de doorstroming naar de finales werd er luid gejuicht in het SV Harfsen kamp, want naast Sanne, Ivona en Christel stromen ook Loise van Kampen, Janneke Brokken en Eline Dikkers door naar de finale.

In de 5e divisie was het Iris Mogenzomp die voor de derde maal het goud opeiste en zich dus gemakkelijk plaatste voor de regiofinale. Lauren Ligtenberg knokte zich terug na een minder goede balkoefening en met een uitstekende vloeroefening wist zij zich ook te verzekeren van een plaats in de finale. Iris Molkenboer moet nog even afwachten of ze mag deelnemen, want zij eindigde op de reserveplaats.

Sietske Brummelman zette een uitstekende prestatieneer en plaatste zich voor de regiofinale. In deze finale waren er nog zes tickets te verdienden voor de districtsfinale, maar gezien de voorbereiding was het niet reëel om daar aan te denken. Groot was de vreugde toen Sietske opgenoemd werd bij de finalisten die op 30 mei in Lelystad nogmaals hun kunnen mogen tonen!

Al met al zeer geslaagde resultaten voor de turnsters van SV Harfsen.