Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zaterdag 6 oktober 2018 grote rommelmarkt Harfsen-Kring van Dorth

HARFSEN -KRING VAN DORTH – De rommelmarkt begint om 09.30 uur; ook kunnen vanaf 09.30 uur de veilingstukken bezichtigd worden. Tijdens de rommelmarkt is er van alles te koop zoals kleine huishoudelijke artikelen, boeken, speelgoed, meubelen, elektra, gereedschappen enz.Er worden dit jaar ook overheerlijke oliebollen en warme wafels verkocht. Daarnaast kunt u in de grote tent of in de foyer genieten van live muziek onder het genot van een hapje en een drankje en zal het rad van fortuin menig rondje draaien.

De veiling begint ’s middags om 12.00 uur. Onder toezicht van oog van Dhr. Siebelink van Notariskantoor Tap en van Hoff zal afslager Dinant Jimmink alle artikelen aan de man/vrouw proberen te brengen.

Gratis toegang en gratis parkeren. Locatie: Dorpshuus Hoeflo, Hulstweg 4-6 Harfsen.

De opbrengst komt volledig ten goede aan de volgende plaatselijke verenigingen: Protestantse Kerk Harfsen; Sportvereniging Harfsen afd. Gymnastiek; Sportvereniging Harfsen afd. Tennis; Stichting Vastgoed Hoeflo; Accordeonvereniging VIOS; Muziekvereniging Soli Deo Gloria; Plaatselijk belang Harfsen/ Kring van Dorth; Stichting Ontmoetingsplek de Veldhoek; IJsbaanvereniging de Bosbaan Harfsen; Vrouwen van Nu Harfsen Kring van Dorth en Buurtvereniging de Veldhoek.